Sikersztorik

Kedves Harcosok és Leendő Harcosok!

Arra bátorítalak Benneteket, hogy osszátok meg velünk a Harcosok Étrendjével elért sikereiteket, hogy megoszthassuk másokkal is! Így az emberek hamarabb “rátalálhatnak” erre a módszerre, és megtapasztalhatják azokat az előnyöket, amelyeket Ti már ismertek.

Erre az emailcímre küldhetitek az üzenetet: jilly.david@harcosoketrendje.hu.


Jay átalakulása (2012. június)

Gábor (18, Mezőkeresztes) az alábbi nagyszerű átváltozással örvendeztet meg bennünket: 2011 augusztusa óta, amióta a Harcosok Étrendjét követi, újra fogyni tudott. Addig is edzett és egy sporttáplálkozásról szóló könyv segítségével próbált fogyni. Ez egy darabig ment is, de aztán Gábor holtponthoz érkezett és edzéseivel sem haladt. Bevallása szerint a napi 6x evés nagyon megerőltető volt. A Harcosok Étrendjével 78 kg-ról 70-re ment le a súlya, miközben felpakolt magára 3 kg izmot. Nem rossz!

De hadd mesélje el Gábor a teljes történetet:

“Az igazat megvallva, általános iskolás koromtól kezdve mindig DAGADT voltam. Mindig le akartam fogyni, de sosem sikerült. Elkezdtem sportolni, de két évig hasztalanul. Ekkor jöttem rá, hogy az evésen is kellene változtatni, nem elég a mozgás. Vettem egy könyvet a sporttáplálkozásról és elkezdtem a napi 6 kajálást. Eredményeket értem el vele, viszont nagyon megerőltető volt, az egész nap a kaja körül forgott, kétóránként enni, kis adagokat, amikkel soha nem laktam jól. De örültem, mert sikerült lefogynom 92.3 kg-ról 78 kg-ra. Innentől kezdve azonban semmi eredményt nem hozott. Nem tudtam egyszerűen tovább fogyni és az edzésben is lassan ment a fejlődés.
Ekkor elértünk 2011.augusztusához, az interneten rátaláltam a Harcosok Étrendjére. Tetszett a leírás, utánaolvastam a tapasztalatoknak. Gondoltam, egy próbát megér. Elolvastam, imádtam. 3 nap se volt, mikor megéreztem miről szól. Felébredtem és ahogy kikeltem az ágyból úgy éreztem, hogy enyém a világ, nincs megállás, pörögni kell! Szokatlanul jókedvem is volt. 2 hét eltelte után megtörtént, amire vártam… 77kg voltam.. VÉGRE! Több hónap után átléptem a 78as határt és elkezdtem a háborút a legmakacsabb rész ellen.

A Harcosok étrendje csak úgy olvasztotta le rólam a zsírt. 70 kg-ra fogytam le. És nem csak a fogyást köszönhetem neki, hanem hogy visszataláltam az egészséges, nyers ételekhez, úgy mint a friss zöldségek és gyümölcsök, megszerettem a halat, a gombát, a tököt, a brokkolit, amiket régen ki nem állhattam. Korábban mindig azt mondták nekem, mikor még pattanásos voltam nagyon, hogy az olajos magvakat ne egyem, mert nem tesznek jót a bőrnek. Szerencsére a harcosok étrendje megtanította és bebizonyította az ellenkezőjét.

Minden napom egy hatalmas lakomával zárom, mintha minden nap egy ünnep lenne. Minden nap boldogan fekszek le és másnap energiától telve kirobbanok az ágyból! Sokan nem is gondolják, mennyire fontos az evés. Nem ehetnek bűntudat nélkül annyit, amennyi jól esik, nem élvezik az ízeket, nem tudják, milyen fontos az élet ezen részén boldognak és elégedettnek lenni.

És nem elég, hogy egészséges, életerős és vidám vagyok mindennap, még az edzésben is sokkal jobban fejlődök! 9 hónap alatt 3kg színtiszta izmot sikerült felszednem, zsír nélkül! Méghogy nincs izmosodás zsírhízás nélkül :D Ha kíváncsi vagy a további utamra: http://jayworkout.blog.hu.

Mindent köszönök Harcosok Étrendje!”

Tovább a teljes blogbejegyzéshez…


Zsófi sikersztorija (2012. május)

Részletek Zsófi (32) leveléből (a teljes levelet a blogon olvashatjátok).

“[...] Paleolit harcos vagyok, és még sosem éreztem magam ilyen energikusnak és egészségesnek. Nagyon egyszerűen ment az átállás, az első naptól hihetetlen könnyeden vette a szervezetem az új életvitelhez való alkalmazkodást. A paleolit étrend miatt eddig is elég jól éreztem magam a bőrömben, de a harcosok étrendje még ezt is tudta fokozni!!! Az anyagcserém 100%-on pörög, olyan szálkás vagyok mint még soha, ugyanakkor a teljesítményem és az erőszintem érezhetően megnőtt. [...] Edzőként szakszerűen kell foglalkoznom a táplálkozással. Emberek tucatjai kérnek tőlem tanácsot, hogyan igazodjanak el a divatdiéták ingoványában, mik a helyes életmód és táplálkozás alappillérei. Ugyanakkor azt látom, hogy sorra buknak meg azok az elvek, amikben évekkel ezelőtt hittem. [...] Arra az álláspontra jutottam, hogy semmit sem ítélek el, mindent kipróbálok, beszéljenek az eredmények. A harcosok étrendje egy ilyen mérföldkő volt a számomra. 1 hónap telt el, és azt hiszem, megtaláltam azt amiben újra hinni tudok! Elolvastam a könyvet, és igen, én ez akarok lenni! Egy modernkori vadász, aki éber, energikus, egészséges, és aki tudja mit akar! Nem akarok már meggyőzni senkit, nincs értelme. Ha megfogalmazódik valakiben a változásra való igény, úgyis kérdez. Ha kérdez, hát válaszolok, és megosztom a tapasztalataimat, az eredményeket meg látják, és azt hiszem azok magukért beszélnek. [...]

Tovább a teljes blogbejegyzéshez…


Gabriella sikere a Harcosok Étrendjével (2012. március)

Egy csöppet kellett várni erre, de végül megérkezett az első NŐI sikertörténetünk! Hálásak vagyunk Gabriellának (és férjének), hogy elküldték nekünk a bizonyító erejű képeket. Egy kevéske háttérinformációval szeretnék szolgálni: Gabriella (38, Budapest) 3 gyermek édesanyja és a Harcosok Étrendjével került újra formába az utolsó szülés után. Íme a történet az Ő szavaival:

“Sziasztok!

A Harcosok Étrendjét körülbelül 9 hónapja csinálom. A harmadik gyerekem születése után másfél évvel ismerkedtem meg ezzel az étkezési formával. Mivel volt miből leadnom, így azt gondoltam, nem veszítek semmit, ha kipróbálom. Nagyon hamar kiderült, hogy egy pici odafigyeléssel és változtatással nem sokkal tér el egy kisgyerekes anyuka napi beosztásától. Addig is csak csipegettem napközben, és este, mikor a gyerekek már aludtak, ültünk le a férjemmel “nyugodtan” vacsorázni… :-) (akiknek pici gyerekei vannak, tudják, mire gondolok) Meg kell, hogy mondjam, hogy már az első két hét után azt vettem észre, hogy sokkal több energiám van és nincs “kóma” állapot napközben. Én már nem tudnék visszatérni a “hagyományos” étkezési formához, de néha-néha azért elcsábulok én is… :-)
…egyébként 72 kg voltam és most 58 vagyok. De szerintem az én esetemben nem a kilók számítanak, hanem, hogy három gyerek után is lehetséges normálisan kinézni… előtte kép (a harmadik szülés utáni 72 kilós állapotról) azért nincs, mert soha nem gondoltam, hogy egyszer elküldöm a képem bárhova is.

Mindenkinek sok kitartást,

Gabriella”

Tovább a teljes blogbejegyzéshez…


Laci óriási sikersztorija (2011. november)

Laci (33) Gyöngyöshalászról írta a következőket.

“Kérted a sikersztorikat, hát remélem, én is tudok vele szolgálni, nekem mindenesetre EGY ÓRIÁSI SIKERSZTORI, és köszönöm neked, hogy megismertetted velem ezt a könyvet, ezt az életmódot! Fényképet sajnos csak ezt a pár képet tudom küldeni, de úgy érzem, hogy ezen is látható a változás. Sajnos nem készültem rá, hogy így lefotózkodjam előtte és utána, de bízom benne, hogy jók lesznek a képek! A Harcosok Étrendjével 5 hónappal ezelőtt ismerkedtem meg,…,azonnal meg is rendeltem és kiolvasása után elkezdtem az étrendet. 83-84 kilóval kezdtem és most már 71 kg-nál járok, még 1-2 kg makacs zsír van, amit le kellene adni, de dolgozom rajta keményen,…!”

2011. május
2011. október

Tovább a teljes blogbejegyzéshez…Dani elképesztő átváltozása (2011. június)

Dani, Pécsről, küldte el történetét és előtte-utána képeit.

2010 novemberében ismerkedett meg a Harcosok Étrendjével. Ekkoriban 85 kilós volt a 176 cm-es magasságához. Mostanra Dani 75 kg, még egy-két kiló zsírt érez magán. Ő maga így foglalja össze, hogy mit is érez: “… a lényeg, annyi, hogy újra magamra találtam.”

2010. augusztus
2011. június

Tovább a teljes blogbejegyzéshez…